0x
002623
2019-03-08

Dezaktywacja natychmiastowego odświeżania

Po kliknięciu na arkusz lub grafikę protokół wczytuje się zawsze na kilka sekund. Außerdem wird das Dokument bei fast jedem Klick neu aufgebaut. Wie kann ich das unterbinden?


Odpowiedź:

Aby przesunąć grafikę lub usunąć, dodać lub zmodyfikować rozdziały, należy dezaktywować Natychmiastowe odświeżanie podglądu (patrz ilustracja).


Autor

Sandy wspiera dział Obsługi Klienta w kwestiach technicznych związanych z oprogramowaniem. Niezawodnie wdraża się w nowe zagadnienia i przyczynia się do tworzenia jasno uporządkowanych rozwiązań.

Odniesienia


;